Middag Trelleborg
À la carte – en middag att minnas – boka bord idag!
Måndag – Lördag från 18:00
FÖRRÄTTER
Skogsvampsoppa med Västerbottenscrème – 135
Krämig soppa på säsongens skogssvamp, toppad med Västerbottenscrème, rostade pumpafrön och örtolja.
Gratinerade jätteräkor i vitlökssås med taleggio – 155
Saftiga jätteräkor bakade i ugn med vitlökssås och smält, fyllig taleggio.
Carpaccio med pistagepesto – 155
Tunna skivor på nötkött med pistagepesto, riven lagrad hårdost, krispig sallad och rostade pistagenötter.
Entrecôte med madagaskarpepparsås – 325
Entrecôte med en aromatisk pepparsås på äkta madagaskarpeppar. Serveras med vitlökssauterad svamp, picklad zucchini och frasiga potatisdippers.
Högrevsburgare glacad i hemgjord BBQ-sås– 215
Saftig högrevsburgare glaserad i vår hemgjorda BBQ-sås, toppad med sallad, tomat, gurka, ost, krämig aioli och potato dippers.
Moules frites – 215
Moules frites med potato dippers och krämig aioli .
Kalkonlårfilé från Toftebo i ndujasmör – 265
Saftig kalkonlårfilé bakad i het nduja och smör, serverad med len selleri och rödbetspuré, sotad lök, rostad paprikasås och smashed potatis.
Gnocchi i brynt smör med svamp och ost – 215
Färsk gnocchi vänd i brynt smör, toppad med smakrik ost, rostade hasselnötter och smörsauterad svamp.
EFTERÄTTER
Key lime pie med dulce de leche – 115
Frisk och krämig key lime pie med ett lager dulce de leche, serverad med spröd tuile.
Chokladkaka med hallonmousse – 125
Fyllig chokladkaka toppad med frisk hallonmousse, frasiga maränger och bränd vit choklad.
Marängsviss à la Dannegården – 115
Marängsviss à la Dannegården – med italiensk glass, maräng, färsk banan, len dulce de leche och chokladsås.
Telefon
