FÖRRÄTTER
Carpaccio – 155
med tryffelmajo, rucola, lagrad hårdost och pinjenötter
Burrata – 155
med sallad, tomar, balsamico och rostade pumpafrön
Smörrebröd – 135
med räkor, ägg, sallad, majo, citron och gräslök
Sillamacka – 95
med picklad lök, ägg och dill
Varmrökt lax – 275
med romsås, citron och dillslungad nypotatis
150g burgare – 225
med picklad rödlök, ost, Dannegårdens dressing, sallad, tomat och pommes
150g halloumi – 195
med picklad rödlök, ost, Dannegårdens dressing, sallad, tomat och pommes
Lyxigt smörrebröd – 255
med räkor, ägg, majo, sallad, citron, gräslök och rom
Strandgatans fisksoppa – 245
med räkor, musslor, fänkål, saffran, tomat, lök, aioli och bröd
Ryggbiff – 325
med krispig potatis, bearnaisesås och kvisttomater
EFTERÄTTER
Mjukglass – 115
med limemarinerade jordgubbar och crumble
Hembakt hasselnötsmaräng – 125
med lemoncurd & italiensk vaniljglass med bärcoulis
Toscabrownie – 115
med grädde och bär
Tryffel – 45
Välkommen att njuta av vår smakfulla à la carte-meny, där varje rätt är tillagad med omsorg, passion och de bästa råvarorna. Här möts smak och kvalitet på varje tallrik – i en avslappnad och trivsam miljö.
Vi ser fram emot att ta hand om dig!
För bokning ring 0410 – 481 80 eller maila till office@dannegarden.com

