Middag Trelleborg

À la carte – en middag att minnas
Måndag – Lördag från 18:00

 

FÖRRÄTTER
 
Carpaccio – 155
med tryffelmajo, rucola, lagrad hårdost och pinjenötter 

Burrata – 155
med sallad, tomar, balsamico och rostade pumpafrön

Smörrebröd – 135
med räkor, ägg, sallad, majo, citron och gräslök 

Sillamacka – 95
med picklad lök, ägg och dill 


VARMRÄTTER

Varmrökt lax – 275
med romsås, citron och dillslungad nypotatis 

150g burgare – 225
med picklad rödlök, ost, Dannegårdens dressing, sallad, tomat och pommes

150g halloumi – 195
med picklad rödlök, ost, Dannegårdens dressing, sallad, tomat och pommes

Lyxigt smörrebröd – 255
med räkor, ägg, majo, sallad, citron, gräslök och rom 

Strandgatans fisksoppa – 245
med räkor, musslor, fänkål, saffran, tomat, lök, aioli och bröd

Ryggbiff – 325
med krispig potatis, bearnaisesås och kvisttomater 

EFTERÄTTER

Mjukglass – 115
med limemarinerade jordgubbar och crumble 

Hembakt hasselnötsmaräng – 125
med lemoncurd & italiensk vaniljglass med bärcoulis

Toscabrownie – 115
med grädde och bär

Tryffel – 45

Välkommen att njuta av vår smakfulla à la carte-meny, där varje rätt är tillagad med omsorg, passion och de bästa råvarorna. Här möts smak och kvalitet på varje tallrik – i en avslappnad och trivsam miljö.

Vi ser fram emot att ta hand om dig!
För bokning ring 0410 – 481 80 eller maila till office@dannegarden.com

Restaurang i lunchrum
Dannegården
Privacy Overview

Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.