Hotell Dannegården.

Vi på Hotell Dannegården har lagt ner mycket omsorg på våra personligt inreda rum. Här finner ni 26 rum med 58 bäddar som är utformade för att ge en trivsam och personlig prägel. Rummen är döpta till olika städer runt om i världen. Alla med underbara DUX-sängar, helkaklade badrum, modernt TV-system med 22 internationella kanaler, hårtork, dusch eller bad, trådlöst Internet samt bra arbetsyta. Hotellrummet med en personlig touch som välkomnar dig.

Kattis med personal

Boka direkt via oss för bästa pris.

0410 – 481 80

Ring oss eller boka online

Boka rum

Våra rum.

Dubbelrum

Våra härliga dubbelrum är rymliga på ca 20 kvm, välj mellan Twin-room med två separata sängar eller en stor King-size. Vissa av rummen har utgång till vår trädgård och en egen uteplats.

Dubbelrum Twin

Våra tvåbäddsrum är från ca 15 kvadratmeter stora – perfekt för vänner och kollegor.

Familjerum/Trippelrum

Våra Trippelrum och Familjerum erbjuder en effektiv lösning på ca 20 kvm för upp till 4 personer. de flesta med egen uteplats och utsikt in i vår trädgård.

Svit

På övre plan i den anrika villan ligger våra Superior Rum och Sviter. Dessa 5 rum är inredda i samma romantiska design som präglar Dannegården, möblerade med old style Grange-möbler. Den vackra bröllopssviten har med sin balkong en imponerande utsikt över Trelleborgs hamn och ett handslaget kopparbadkar mitt i rummet gör detta till ett imponerande och minnesvärt rum med det lilla extra.

Rum för husdjur

Vi har tre rum där vi tillåter husdjur mot en avgift på 300 kr. Skicka en förfrågan om ni vill bo hos oss med djur.

Allergirum

Vi har tre allergivänliga rum. Ring eller mejla om du skulle behöva ett sådant rum.