Konferensaktiviteter hos Dannegården.

 

Mat och vin i kombination

Varför gifter sig vissa smaker med varandra medan andra smaker inte passar alls bra ihop. Varför passar mitt favoritvin inte ihop med min favoritmat?

När det kommer till mat och vin i kombination är det en vetenskap som ligger bakom till grund. Låt en sommelier förklara för er hur det fungerar med hjälp av mat och vin. Kunskap som är bra att ha i vardagen

Från

1199 SEK per person (minst 10 deltagare)

Glasprovning

En unik upplevelse där ni får prova er fram och lära er hur glasets form påverkar vinets egenskaper. Dessa glas speciellt framtagna för att förhöja varje druvas unika egenskaper. Kan beställas med vin eller sprit eller en kombination. En upplevelse alla borde få.

Från

399 SEK  (minst 10 deltagare)

Samspel

På bara ett par timmar kommer ni bilda er egen blåsorkester. Ni kommer lära er spela klarinett, saxofon, trumpet och trombon. Till en början verkar det som att det är omöjligt men efter bara några minuter kommer ni kunna spela blues av Duke Elington. Som avslutning spelar vi We Will Rock You Tillsamman! Samspel är en aktivitet som förbättrar gruppdynamiken, uppmuntrar kreativiteten och stärker självförtroendet och inte minst sagt är väldigt roligt!

Pris på förfrågan

Från

1199 SEK per person
(minst 10 deltagare)

Från

399 SEK  per person
(minst 10 deltagare)

Pris på förfrågan

Musikquiz

Ha ert eget Musikquiz på Dannegården.

Från 

5 900 SEK

Yoga

En timmes YOGA, välj mellan Yinyoga, stolsyoga och Virya.

300 SEK  per person (minst 10 deltagare)

J A Padel

Spela padel på Trelleborgs padelcentrum med banor i internationell toppklass.

Pris  på förfrågan

Från

5 900 SEK

Från

300 SEK  per person

(minst 10 deltagare)

Pris  på förfrågan

Mordmysteriet

Alla är misstänkta – en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag. Perfekt för personalfest, kick-off, kundträff, konferens eller firmafest.

Från

425 SEK  per person
(minst 12 deltagare)

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som detta Mordmysterium ska lösas. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.
Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. Under en middag pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.