RESTAURANG

restaurant

Strandgatan32_liten_logo

Restaurang Strandgatan32 by Dannegården
Den självklara mötesplatsen, öppen för alla.

vi har öppet mån – fre från 18:00

 

Vår köksmästare Federico  är vår eldsjäl i köket, där han lagar vår fantastiska mat. Han korsar det Italienska med det Svenska och får fram det bästa av två ”världar”.

 

Dannegårdens filosofi är att arbeta med säsongs- och lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt. Konceptet är under ständig utveckling och tillsammans med lokala producenter hittar vi ständigt nya samarbeten.

Vår ambition är att skapa en restaurang där gästen, maten och dryck är i fokus. Vår meny speglar årstiderna och råvaror byts ut efter säsong som återspeglar vår filosofi. Viktigt för oss är att skapa nya smakkombinationer och därför jobbar vi med både mat och vin för bästa harmoni. Vi arbetar gärna med små vinproducenter och hittar i möjligaste mån ekologiska viner. Personalen är omtänksam, lyhörd och kunniga för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för er.

I vår vinkällare finner ni över 100 sorters vin – något för alla smaker och maträtter. I vår bar finner ni även ett stort utbud av avec; ni finner whiskey, cognac, calvados och grappa men även rariteter inom rom och tequila.

Vi arbetar tillsammans för att skapa er en oförglömlig kväll.

Varmt välkomna!

Logo_med_svanen