Slider
Hotel Dannegården Trelleborg
Danngården Hotel i Trelleborg

This page is not translated yet, please contact us for more info.

office@dannegarden.com
+46 (0)410 – 481 80

Att göra i närheten

Golferbjudanden och information om golf i närheten

Golfpaket 1

Del i Dubbelrum inkl frukostbuffé
1 Greenfee *
1395 SEK/person
Enkelrumstillägg 499 SEK/person

Golfpaket 2

Del i Dubbelrum inkl frukostbuffé
1 Greenfee *
1395 SEK/person
Enkelrumstillägg 499 SEK/person

Golfpaket 3

Del i Dubbelrum inkl frukostbuffé
1 Greenfee *
1395 SEK/person
Enkelrumstillägg 499 SEK/person

Golfpaket 4

Del i Dubbelrum inkl frukostbuffé
1 Greenfee *
1395 SEK/person
Enkelrumstillägg 499 SEK/person

*Bedinge GK, Tegelberga GK eller Trelleborg GK

Ljunghusen GK                  +300 SEK/person 800 SEK/extra greenfee
Falsterbo GK                      + 595 SEK/person 1095 SEK/extra greenfee
PGA                                     +595 SEK/person 1095 SEK/extra greenfee

Har ni några speciella önskemål eller frågor så hör av er via telefon eller mejl.

Här nedan kommer lite information om våra samarbetsklubbar:

Välkommen till Ljunghusens Golfklubb 
Skandinaviens första 27-hålsanläggning!

Ljunghusen är en av Sveriges äldsta golfklubbar.
Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan är en av landets få äkta links. Den gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat bara några meter från Östersjöns vita sandstränder.
En underbar spel och naturupplevelse!

www.ljgk.se

TrelleborgsGK

Trelleborgs Golfklubb är en riktig sea-side bana med links karaktär där du ser havet från samtliga 18 hål.
Uppklippt och flack vilket gör banan lätt spelad trots sina många utmaningar.
En av de stora utmaningarna är vinden. Ena dagen från väster men dagen efter från norr. Blir vinden din medspelare eller motspelare ?

Bedinge GK ligger mitt i Beddingestrand, den lilla semesterorten 45 kilometer från Malmö, mellan Ystad och Trelleborg, 6 km från Sveriges sydligaste udde Smygehuk.

Kort golfsäsong? Nej inte hos oss!

Bedinge Golfklubb är Sveriges sydligaste golfbana. Det sydliga läget, närheten till havet och den lätta sandjorden gör att vi allt som oftast kan välkomna gäster året runt med spel på ordinarie greener. Här finns välsorterad golfshop och restaurang med fullständiga rättigheter. Varför inte en runda efter julmaten eller i samband med nyårsfirandet?

Läs mer på vår hemsida www.bedingegk.com under Golfpaket/Boende

 

www.ljgk.se

Aktiviteter i Trelleborg

trelleborgenTrelleborgen med vikingaaktivitet

Beläget endast 100 m bakom Dannegården hittar du gamla Trelleborgen – en imponerande vikingaborg där man kan besöka museet, utöva aktiviteter eller varför inte ta med kubbspelet och en picknick-korg och tävla mot kollegorna?

MusikQuiz

Gruppen delas upp i mindre lag som nu får möjligheta att tävla mot varandra i en musiktävling. I stil med så ska det låta höjs stämningen och alla sjunger med för att vinna poäng och tävligen!

Pris ca 7500

Regatta i Höllviken

I vackra Höllviken 20 minuter från Trelleborg finner ni denna seglingsmöjlighet. Välj mellan olika resmål, tider och distanser. Åk på Teambuilding aktivitet längs den skånska sydkusten, njut av den vackra Malmö Skyline eller segla till kvällens restaurang.

Pris på förfrågan

Mordmysterium

Alla är misstänkta – en är skyldig. Nu kan du uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en god middag. Perfekt för personalfest, kick-off, kundträff, konferens eller firmafest.
Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som detta Mordmysterium ska lösas. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande.  Under en middag pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.

Pris från 425 kr/person (minst 10 personer)

Samspel

På bara ett par timmar kommer ni bilda er egen blåsorkester. Ni kommer lära er spela klarinett, saxofon, trumpet och trombon. Till en början verkar det som att det är omöjligt men efter bara några minuter kommer ni kunna spela blues av Duke Elington. Som avslutning spelar vi We Will Rock You Tillsamman! Samspel är en aktivitet som förbättrar gruppdynamiken, uppmuntrar kreativiteten och stärker självförtroendet och inte minst sagt är väldigt roligt!

Pris på förfrågan

RIEDEL glasprovning

En unik upplevelse där ni får prova er fram och lära er hur glasets form påverkar vinets egenskaper. Dessa glas speciellt framtagna för att förhöja varje druvas unika egenskaper. Kan beställas med vin eller sprit eller en kombination. En upplevelse alla borde få.

Pris från 399 kr/person (minimum 10 personer)

Mat och vin i kombination

Varför gifter sig vissa smaker med varandra medan andra smaker inte passar alls bra ihop. Varför passar mitt favoritvin inte ihop med min favoritmat?

När det kommer till mat och vin i kombination är det en vetenskap som ligger bakom till grund. Låt en sommelier förklara för er hur det fungerar med hjälp av mat och vin. Kunskap som är bra att ha i vardagen

Pris från 500 SEK/person.

Hotel Dannegården
Strandgatan 32, Trelleborg
office@dannegarden.com
+46 (0)410 – 481 80


Nyhetsbrev
E-postadress