Slider
Danngården Hotel i Trelleborg

Dannegården Hotell i Trelleborg

Hotell Dannegården, det familjära designhotellet som ligger beläget på Sydkusten i Trelleborg, endast några minuters promenad från den nya Centralstationen. Vi på Hotell Dannegården har lagt ner mycket omsorg på våra personligt inreda rum. Här finner ni 26 rum med 58 bäddar som är utformade för att ge en trivsam och personlig prägel. Alla med underbara DUX-sängar, TV, hårtork, dusch eller bad, trådlöst Internet samt bra arbetsyta. En del av rummen vetter in mot vår vackra trädgård, där man också kan njuta lugnet i vår berså.

Enkelrum / Tvåbäddsrum budget

Våra enkelrum är från ca 15 kvadratmeter stora. Med möjlighet att uppgradera till CombiRum och då bo två i rummet. då det även finns en väggmonterad DUX-säng i dessa rum – perfekt för vänner och kollegor.

Twin Madrid

Dubbelrum

Våra härliga dubbelrum är rymliga på ca 20 kvm, välj mellan
Twin-room med två separata sängar eller en stor King-size.
Vissa av rummen har utgång till vår trädgård och en egen uteplats.

Superior trippel

Familjerum/Trippelrum

Våra Trippelrum och Familjerum erbjuder en effektiv lösning på ca
20 kvm för upp till 4 personer. de flesta med egen uteplats och
utsikt in i vår trädgård.

Jacuzzi

Bastu & Jaccuzzi

I den nyare hotellbyggnaden finner du förutom enkel-, dubbel- och trebäddsrum, även den stora bastun för upp till 15 personer och den härliga utomhus-jaccuzzin. Vägg i vägg med vår nybyggda Boule-bana skapar detta ett härligt avslappningsområde i trädgården.

Svit

Våra enkelrum är från ca 15 kvadratmeter stora. Med möjlighet att uppgradera till CombiRum och då bo två i rummet. då det även finns en väggmonterad DUX-säng i dessa rum – perfekt för vänner och kollegor. På övre plan i den anrika villan ligger våra Superior Rum och Sviter. Dessa 5 rum är inredda i samma romantiska design som präglar Dannegården. Den vackra bröllopssviten har med sin balkong en imponerande utsikt över Trelleborgs hamn och ett handslaget kopparbadkar mitt i rummet gör detta till ett imponerande och minnesvärt rum med det lilla extra.

HUSDJUR

Vi har tre rum där vi tillåter husdjur mot en avgift. Skicka en förfrågan om ni vill bo hos oss med djur.

ALLERGIRUM

Vi har tre allergivänliga rum. Ring eller mejla om du skulle behöva ett sådant rum.

ÖVRIGT

Under rådande tider så serverar vi frukost i förbeställd frukostpåse att njuta i någon av våra matsalar, allt för att undvika trängsel.

Reception har oregelbundna tider och är bemannad morgon och kväll.
Incheck 15:00-18:00 mån-fre
Utcheck mån-sön senast 11.00
Ankommer ni utanför incheckstider ber vi er kontakta receptionen så vi vet när ni ankommer.

Hotel Dannegården
Strandgatan 32, Trelleborg
office@dannegarden.com
0410 – 481 80

Dannegården är medlemmar i Skånska Möten
Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkomna att besöka www.skanskamoten.se för mer information.

 


Nyhetsbrev
E-postadress