HOTEL

hotelHotel Dannegården, det familjära designhotellet som ligger beläget på Sydkusten i Trelleborg, endast några minuters promenad från den nya Centralstationen.

Vi på Hotel Dannegården har lagt ner mycket omsorg på våra personligt inreda rum. Här finner ni 26 rum med 58 bäddar som är utformade för att ge en trivsam och personlig prägel.
Alla med underbara DUX-sängar, minibar, TV, hårtork, dusch eller bad, trådlöst Internet samt bra arbetsyta.

Välj mellan havsutsikt eller lugnet in mot vår vackra trädgård.

        Enkelrum / Tvåbäddsrum budget

Enkelrum
Våra enkelrum är från ca 15 kvadratmeter stora. Med möjlighet att uppgradera till CombiRum och då bo två i rummet. då det även finns en väggmonterad DUX-säng i dessa rum – perfekt för vänner och kollegor.

      Dubbelrum

Twin Madrid
Våra härliga dubbelrum är rymliga på ca 20 kvm, välj mellan Twin-room med två separata sängar eller en stor King-size. Vissa av rummen har utgång till vår trädgård och en egen uteplats.

      Familjerum/Trippelrum

Superior trippel
Våra Trippelrum och Familjerum erbjuder en effektiv lösning på ca 20 kvm för upp till 4 personer. de flesta med egen uteplats och utsikt in i vår trädgård.

      Bastu & Jaccuzzi

Jacuzzi
I den nyare hotellbyggnaden finner du förutom enkel-, dubbel- och trebäddsrum, även den stora bastun för upp till 15 personer och den härliga utomhus-jaccuzzin. Vägg i vägg med vår nybyggda Boule-bana skapar detta ett härligt avslappningsområde i trädgården.

svit2           svit1

Svit

På övre plan i den anrika villan ligger våra Superior Rum och Sviter. Dessa 5 rum är inredda i samma romantiska design som präglar Dannegården. Den vackra bröllopssviten har med sin balkong en imponerande utsikt över Trelleborgs hamn och ett handslaget kopparbadkar mitt i rummet gör detta till ett imponerande och minnesvärt rum med det lilla extra.

HUSDJUR

Vi har tre rum där vi tillåter husdjur mot en avgift. Skicka en förfrågan om ni vill bo hos oss med djur.

ALLERGIRUM

Vi har tre allergivänliga rum. Ring eller mejla om du skulle behöva ett sådant rum.

ÖVRIGT

Frukost serveras
mån – fred 07:00-09:00
lör – sön 08:00-10:00

Reception är bemannad 07.00-22.00 måndag till lördag. 07.00-15.00 söndag
Incheck 15:00-18:00 mån-sön
Utcheck mån-sön senast 11.00
Ankommer ni utanför incheckstider ber vi er kontakta receptionen så vi vet när ni ankommer.

Logo_med_svanen